خاطرات یک پرستار از دوران جنگ تحمیلی | از قرائت نماز با لباس خونین تا جمعآوری تکههای بدن شهدا
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از رامسر، وبینار «زنان؛ آینه تمامنمای ایثار و فداکاری در هشت سال دفاع مقدس» با حضور مریم صادقی پرستار مجاهد دوران دفاع مقدس در گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.
صادقی در این نشست به بیان خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی پرداخت و اظهار کرد: در سن ۲۱ سالگی بر خود یک تکلیف شرعی دانستم که برای کمک به بیماران با وجود نارضایتی مادرم به جبهه اعزام شوم.
وی اضافه کرد: در مدت هفت ماهی که در جبهه حضور داشتم خاطرات بسیاری برایم برجای ماند که تمام این خاطرات خوب یا بد را به صورت مکتوب درآوردم و قصد دارم آن را چاپ کنم.
فرصتی برای تعویض لباس در منطقه نداشتیم
پرستار مجاهد دوران دفاع مقدس افزود: هر لحظه و ثانیه در منطقه دلهره داشتیم و منتظر اصابت راکتهای دشمن بودیم و روزهای بسیار رعبآوری برای ما بود، بهطوریکه بسیاری از افراد بومی و رزمندگان بر اثر اصابت راکتهای دشمن دچار موجگرفتگی میشدند.
صادقی متذکر شد: یکی از افراد بومی منطقه خانواده خود را برای در امان ماندن از هجوم دشمن به شهر دیگری فرستاد، اما خود بر اثر حملات موشکی دشمن شهید شد.
وی تشریح کرد: در منطقه فرصت تعویض لباس نداشتیم و با همان لباس خونین نماز میخواندیم و داخل کفشهای ما هنگام راه رفتن پر از خون شهدا بود.
این پرستار مجاهد دوران دفاع مقدس تأکید کرد: وقتی وارد درمانگاه میشدیم تکههای بدن شهدا در ورودی آن پراکنده شده بود و مردم بومی تکههای بدن شهدا را در پارچه جمع میکردند و تحویل میدادند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/